dinsdag 2 oktober 2007

Nog 4 nachtjes slapen

De container is geladen, de spullen zijn opgeslagen, ons huis is schoon en klaar om verhuurd te worden. Even tijd om adem te halen voordat we zaterdag dan echt vertrekken. Tijd om de laatste puntjes op de I te zetten.

Tijd ook om afscheid te nemen. Zondag nog in Leerdam geweest bij de familie. Echt afscheid was het was het niet, iedereen komt nog naar schiphol. Dat geldt trouwens ook voor de familie Molenaar. Vorige week hebben we allebei al gedag gezegd op ons werk. Voor Bregje was de definitief. Voor mij wat minder, omdat ik via mijn werk nog regelmatig met hen in contact zal zijn. In de kerk zijn we uitgezegend.

Het is heel vreemd om op deze manier vaarwel te zeggen. Want we weten dat we er volgend jaar alweer even zijn, en een aantal jaren daarna wellicht weer terug zijn. En daar houden we ons stiekem wel een beetje aan vast, maakt het afscheid wat dragelijker.

We weten inmiddels ook waar we de eerste maand verblijven:
http://centralcoast.citysearch.com.au/E/V/CENTR/0055/58/46/1.html

Bedankt voor alle leuke berichtjes op ons blog! En alle kaartjes, telefoontjes en mailtjes. We waarderen het zeer.

S&B

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Hey Bregje en Sander,

Jullie lezen dit waarschijnlijk niet meer voor jullie het vliegtuig ingaan, maar toch een hele goede vlucht toegewenst. Ik hoop ook dat jullie mazzel hebben met de zitplaatsen.
Veel succes in de eerste weken!

Groetjes, Sander.