maandag 8 oktober 2007

Aankomst in Australie

Na 48 uur praktisch zonder slaap en twaalf uur vertraging zijn we dan eindelijk in Australie. Vanaf het vliegveld, waar we rond acht uur plaatselijke tijd zijn geland, zijn we door een taxi naar onze studio gebracht.
Vandaag (dinsdag) zijn we op sander's werk om wat dingen door te spreken. We krijgen hier ook een auto en een telefoon. Vanavond gaan we bij een collega eten. Barbecue?

Helaas hebben we nog geen internet aansluiting in het hotel dus vertellen we nu een beetje en later het uitgebreide verhaal. Dan kunnen we ook foto's laten zien.

Tot zover.
groetjes,
Sander en Bregje

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Sander en Bregje,
Wat een lang reis zeg!! Jullie zullen wel doodop zijn geweest!
Maar gelukkig zijn jullie goed aangekomen!
Kom een beetje bij, en succes met wennen en regelen daar weer.
Leuk dat jullie al gauw bij een collega kunnen eten, dan heb je al wat contact en is het niet helemaal alleen daar met zijn tweeen.
Groetjes maar weer.
Madelon en Gerwin.

Anoniem zei

Een nieuwe wereld is voor onze Sander en ook voor Bregje open gegaan.Allen die dit lezen zullen begrijpen dat het vertrek van onze zoon Sander voor ons een ingrijpende gebeurtenis is. Als ouders ben je dankbaar dat je kind het in zijn leven goed mag gaan. Hebben wij daar iets aan mogen doen? Wij weten dat alles ons uit Gods hand mag toekomen. Wat is er veel verdriet om kinderen die verstrikt raken in alles wat in deze wereld op hen af komt, alleen al als we denken aan drugs wat een ellende! Ik denk ook aan onze voorouders waar wij kinderen van zijn. Sander zijn overgrootvader ging nog met paard en wagen geladen met glas van de glasfabriek Gelderland in. Uit de verhalen moest het paard de weg nog wel eens naar huis vinden omdat opa onderweg wel eens aan ging. Hij mocht 91 jaar worden.
Nu leven we in een heel andere tijd. De aardbol kunnen we helemaal bereizen. Nu zijn Sander en Bregje in Australiƫ wie had dat kunnen denken. Wij hopen dat zij daar met allen rondom hen heen een goed bestaan mogen opbouwen. En als dat niet lukt moeten zij het besluit nemen om terug te keren. Wij zullen hen niet vergeten maar bovenal zal onze Vader in de Hemel hen niet vergeten en daar mogen we op vertrouwen en dan komt alles goed.
Je vader en moeder.

Anoniem zei

Dag Sander en Bregje,
Vanuit up-above: welcome down-under!! Gaaf dat jullie nu aan de andere kant van de wereld zijn. Ik weet nog hoe onwezenlijk dat voelde. Hopelijk komen jullie snel in je nieuwe ritme en worden jullie goed opgevangen daar. We zien uit naar het volgende nieuws van jullie.

Blessings mates :-)

Erik en Petra

Anoniem zei

Hoihoi,

Fijn dat de reis goed verlopen is, lekker weer daar? Wrs wel als je het vergelijkt met hier, heb net een jas gekocht en als ik die aantrek dan ben ik net een michelinmannetje. De verkoopster beweert dat het een echte Peak Goretex jas is, maar dat weet je nooit zeker, iig is het wel een mooie jas. Anyways, veel plezier daar en ik wacht nieuwsgierig op de foto's!

Groetjes, san