zondag 30 november 2008

Nogmaals de Blue Mountains

We weten het: we hebben er al eerder over geschreven! Maar dit natuurpark is mooi en groot genoeg om meerdere keren naar toe te gaan. Dit keer hadden we nog een extra reden: we waren uitgenodigd door de ouders van vrienden, die in de Blue Mountains wonen. En dat slaan we natuurlijk niet af.


Dit zijn Tim, Kate en hun twee zoontjes Elijah en Sam. We kennen ze uit de kerk, en we zijn snel vrienden geworden. Tims ouders wonen sinds een paar maanden weer in Australië, na twee jaar in Canada geweest te zijn. Tims grootouders emigreerden na de oorlog van Nederland naar Australië, dus het was leuk om wat Nederlandse gewoontes te bespreken.


Zaterdag hebben we met Tim en Elijah een wandeling gemaakt. Achter het huis liep je zo de bush in, en al gauw wandelden we langs een riviertje met mooie watervallen. Aangezien het niet in het toeristische centrum lag, was het er heerlijk rustig en het weer hielp natuurlijk ook mee.

Elijah zit midden in zijn 'potty training', en 's middags had hij een klein ongelukje. Op Sander's schoot wel te verstaan! Maar ja, op zo'n smoeltje kun je natuurlijk niet boos worden...


Verder hebben we wat leuke plaatsjes in de buurt bezocht, en veel koffie met taart genuttigd. Kortom, een heerlijk weekendje weg! We waren ook weer erg onder de indruk van de gastvrijheid van de Australiërs. Want wie zou zomaar wat vrienden van kinderen uitnodigen om een weekend in huis te komen?

Sander en Bregje

Van Tim's moeder moesten we echt naar dit cupcake cafe.

Geen opmerkingen: