zondag 26 oktober 2008

Een Aussie weekend

Op donderdag hadden we een blackout. Bregje zat lekker met de kachel aan toen om half zes de stroom uitviel. Dat betekend geen kachel maar ook geen kookplaat. Van veel mensen hadden we gehoord dat het best een paar uur kan duren. Dus moesten we wel uit eten. Gelukkig was de stroom weer aangesloten toen we om half negen thuis kwamen.

Het weekend was voor ons allebei erg druk. Bregje had een tentoonstelling bij Nick thuis. Zijn vrouw studeerd kunst en had haar huis opengesteld voor aboriginal kunst en een paar kunstenaars van de Central Coast. Vrijdag avond was de opening met hapjes en drankjes. Bregje heeft toen haar eerste tekening verkocht! Zaterdag en zondag zijn er ook nog wel wat mensen langs geweest maar er is toen niks meer verkocht.


Op www.BregjeMolenaar.nl is meer te zien








Sander heeft zaterdag z'n eerste kricket wedstrijd gespeeld. Het team van onze kerk had nog een extra man nodig. Dat Sander maar een keer naar een wedstrijd gekeken heeft en er verder niets van af weet maakte niet uit. Ze begonnen om half 1 en het was pas om half acht klaar. Gelukkig hadden ze wel gewonnen.

En op zondag avond nog een leuk nieuwtje: We hebben er een nieuw nichtje bij! Tirsa Linde Bel

1 opmerking:

Unknown zei

Hee gefeliciteerd met de verkoop van je tekening. (Damian Hirst is ook met een begonnen ;-)

En succes verder met de cricket carrière. Ik hou het bij glijbaan vallen en betonbalkschoppen :(