woensdag 26 december 2007

kerst

Eerste kerstdag waren we uitgenodigd bij een collega van Sander. We zijn met hen naar de kerk geweest. Daarna hebben we bij hen geluncht, dit is hier de belangrijkste maaltijd. Garnalen en inkvis van de barbecue, mmm. Voor Australische begrippen was het slecht weer, 20 graden.

Gelukkig was het tweede kerstdag beter. Met 30 graden zat iedereen aan het strand. Omdat er veel wind stond waren er golven van soms wel 4 meter hoog. Er stond ook een sterke stroming naar rechts waardoor de lifegaurds regelmatig mensen uit het water moesten vissen. Deze kunstwacht is echt onmisbaar. Vorige week zwommen er hammerheads (haaien) nog geen 30 voor de kust bij het strand van The Entrance.



Onze traditie op derde kerstdag gaat helaas niet door, (we kijken dan de hele dag films en eten de overgebleven tulband van kerst). Sander moet vandaag gewoon werken. Maar we hebben een dvd speler van een andere collega geleend zodat we toch nog een aantal films kunnen kijken. Een van de weinige videotheken in de buurt zit bij ons om de hoek!

Geen opmerkingen: