zaterdag 15 september 2007

Nog 3 weken

Nog 3 weken en dan vertrekken we. Op 6 oktober vliegen we met Malaysian airlines van Amsterdam naar Kuala Lumpur, en daarna door naar Sydney: een reis van bijna 24 uur. We kopen een retourtje, binnen een jaar zijn we dus weer een keer terug in Nederland. Hoe we dat gaan doen, en hoe lang we dan hier zijn, dat weten we nog niet. Het geeft wel een veilig gevoel dat je zomaar terug kunt als je dat zou willen.

Hoe ons leventje er over een jaar uitziet is nu nog maar moeilijk voor te stellen. We zijn erg benieuwd waar we terecht zullen komen, wie we allemaal gaan ontmoeten, en hoe het zal zijn om een nieuw leven op te bouwen in een ander land. Hoe het ook zij: we zullen jullie hier op de hoogte houden!

Sander & Bregje

Owja: onze auto staat inmiddels ook te koop:
http://www.speurders.nl/autos/volvo/34209511/volvo_s40_lpg_g3.html?at_id=facet_55152792*list~facet_86604184*list&af_id=catlevel1~catlevel2&af_val=2003~3230&sd=1&st=1&sw=0&sw=1&title_descr=s40&sd=1&st=1
Kope?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk deze log!! Ziet er goed uit!
Nog ff hé...leuk hoor!! Het is jullie van harte gegund!!
Nog veel succes met de laatste voorbereidingen en al het afscheid nemen van iedereen.
Gelukkig bestaat er mail en internet...wij gaan jullie zeker blijven volgen via deze log!!
Tot gauw weer!
Groetjes van Gerwin en Madelon.

Anoniem zei

Sander en Bregje
Wij volgen jullie berichten op de log. De tijd begint nu wel erg hard op te schieten. Gelukkig nog 1 weekje vrij voor de laatste dingen te regelen. Veel succes en een hele goede tijd toegewenst!!!!
Groetjes
Freek en Gerrie