zondag 29 maart 2009

Weer even alleen...

Aan alle goede dingen komt een eind. Afgelopen donderdag hebben we Pa en Ma Bel weer naar het vliegveld gebracht. Ze hebben een goede tijd hier gehad, maar alles was 'veel te kort'. Fijn dat ze hebben kunnen zien waarom wij het hier zo naar ons zin hebben, en dat we hier eigenlijk nog lang niet klaar zijn. Het heeft ons ook wel weer aan het denken gezet over ons verblijf hier. We willen nog steeds volgend jaar terug naar Nederland, maar het zal niet meevallen om alles hier achter te laten.
Maar zover zijn we gelukkig nog lang niet! Over twee weken is het Pasen. Naast de religieuze betekenis betekent het ook een lang weekend: tijd om er weer op uit te trekken dus. Wat we precies gaan doen weten we nog niet, maar het zal iets in de buurt zijn. Daarmee bedoelen we iets wat niet verder dan 3 uur rijden is, eigenlijk nog best wel ver dus.

De week erna komt een vriendin uit Nederland hierheen. Ze trekt een paar weken door Australiƫ, en ze is een weekje hier. Leuk om mensen over de vloer te hebben!

Daarna wordt het weer even wat rustiger. Niet zo gek, er moet natuurlijk ook gewerkt worden ;-) Ik (Sander) heb nog genoeg te doen aan mijn project op het werk, wat voorspoedig verloopt. Een leuke bijkomstigheid is dat ik in april een presentatie mag doen voor de 'directors' in Amerika. Nee, helaas geen snoepreisje naar de US. Dat gaat tegenwoordig gewoon met een verrijdbare video- en geluidsinstallatie!

Bregje probeert nog steeds veel tijd in haar atelier te stoppen. Er komen weer een aantal kunst-prijzen aan, en ondertussen werkt ze aan een groot project voor zichzelf. Wat het precies is verklappen we nog niet, maar er komt een hoop papier mache bij kijken!

Tot horens.
Sander

3 opmerkingen:

Jochem zei

Hey,

Dat restaurant op de foto ken ik :-)
Hoe gaat het daar. Is het weer goed of merk je de herfst heel erg

Groetjes Jochem

Sander&Bregje zei

Yep, Bateau Bay Pub! Je eigen biefstuk bakken, beter kan niet! De herfst begin je nu een beetje te merken, maar overdag kan het soms zomaar nog 30 graden zijn. Groetjes, Sander

Jochem zei

Haha ja jullie hadden ook weer zelf gebakken (behalve bregje dan ;-) ).
Hmm 30 graden zou ik ook voor tekenen. Zijn er nog hoge golven of komen jullie niet zoveel op het strand?