vrijdag 23 januari 2009

Australia day update

Hallo allemaal,

Even een korte update tussendoor.

Sinds Jochem vertrokken is proberen we ons normale leven weer een beetje op te pakken.

Sander is weer druk aan het werk. Hij zit op het moment zonder baas, wat goede en minder goede kanten heeft. Verder is hij druk met de voorbereidingen voor het volgende grote bezoek (waarover binnenkort meer).

Bregje heeft het zo mogelijk nog drukker! Ze heeft deze week een van haar grote tekeningen professioneel in laten lijsten. Deze komt nu op haar atelier te hangen voor de gezamenlijke opening in februari. Vorige week had ze een kleine tentoonstelling in de buurt, en bij dezelfde galerie heeft ze een voorstel ingediend voor een grote tentoonstelling, met alleen werk van haarzelf. Hier zullen wel veel gegadigden voor zijn, maar niet geschoten...

Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning. Maandag is het Australia Day, een soort van Koninginnedag. Dit is dus een lang weekend vrij, en Anna en Chris komen uit Sydney om van zon, zee en strand te genieten. Want warm is het zeker: het is al een tijdje boven de 30 graden, en het regent niet veel. Kunnen we in ieder geval zeggen dat we een hete aussie zomer hebben meegemaakt!

Tot de volgende post.

S&B

Geen opmerkingen: