dinsdag 22 januari 2008

van alles wat

Er is niet veel nieuws te vertellen. We bouwen ons leventje langzaam op.
Gisteren hebben we bericht gekregen dat onze spullen door de douane heen zijn. Aankomende dinsdag komen ze alles bezorgen. We kijken er erg naar uit om weer in ons eigen bed te kunnen slapen. We kunnen dan ook weer van onze eigen borden eten. we kunnen ons niet eens meer goed herinneren wat we in de container hebben gestopt. Dus dat wordt een grote verrassing.

Een van de dingen die we missen is yoghurt. Het is wel te krijgen maar het kost bijna 5 dollar. Op een forum had Sander gelezen over een 'yoghurtmaker'. We hebben er een gekocht en maken nu onze eigen yoghurt.



Gisteravond hadden we bezoek. Ze bleven gewoon zitten. Meestal zitten ze om vijf uur met z'n dertigen te kwetteren in onze gumtree.



1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Sander en Bregje,
Leuk om jullie belevenissen te volgen aan de andere kant van de aardbol. Lukt het goed om met de yoghurtmaker een eetbaar product te maken. Zo te horen hebben jullie het gat in de markt daar al ontdekt: Je eigen yoghurt gaan maken en verkopen! Voor een beetje food-deskundige moet dat een makkie zijn.

Groet,
Wim de J.