zondag 7 september 2008

Nog 6 nachtjes slapen, en dan...

...komen we naar Nederland! We zijn er de laatste weken erg druk mee geweest: plannen, kadootjes verzamelen, alle tickets opduiken, enz. We hebben er superveel zin in! De planning zit ramvol, dus we zullen wel moe zijn aan het eind van de rit. Maar daar hebben we dan die 4 dagen Singapore weer voor geboekt ;-) Voor de mensen die willen weten waar we zoal uithangen: onze ouders hebben een planning waar ze op kunnen zien waar we ieder dagdeel zijn. Dus geef hen een belletje als je meer wilt weten.

Deze week zijn we een weekendje weg geweest met de kerk. Niet heel ver weg, maar toch lekker om er nog even uit te zijn. Vrijdag en zaterdag vielen een beetje in het water vanwege de storm die over het land trok, maar zondag was het heerlijk warm en zonnig. De lente is hier echt begonnen!

Er waren vier lezingen over de brief aan Korinthiers. Daar hebben we de afgelopen weken in de diensten ook bij stil gestaan. Het thema van het weekend was: Reaching out without selling out. Het ging dus over hoe je als Christen in de wereld staat, en dan vooral gericht op de regio waar onze kerk in staat.

We leren er steeds meer mensen kennen, en zijn nog steeds verrast over hun gastvrijheid. Ook de Bijbelstudiegroep waar we iedere woensdagavond naartoe gaan wordt steeds leuker!

Tot ziens (?)
S&B

PS. Vandaag hebben we eindelijk ons rampzalige internet abonnement op kunnen zeggen (ik doe nooit meer iets via Virgin). We zijn nu dus niet meer op ons thuis-telefoonnummer te bereiken, en internet kan ik alleen op mijn werk gebruiken.

Geen opmerkingen: