maandag 21 juni 2010

De laatste post...

En zo komt ons avontuur in Australië tot een eind. Op het moment zijn we even bij Bregje's ouders in Zeist, maar vanaf volgende week zijn we weer in Dordrecht te vinden op ons oude adres. Het ziet ernaar uit dat we dan na een paar maanden weer gaan verhuizen naar Den Bosch.

We vinden het leuk dat je ons gevolgd hebt deze 2,5 jaar! Hartelijk bedankt voor de berichtjes, brieven, telefoontjes enz. We hebben het erg gewaardeerd. Nu we weer in Nederland zijn leek het ons een beetje vreemd om nog door te gaan met het schrijven op dit weblog, we kunnen iedereen nu gewoon weer opzoeken! Daarom stoppen we ermee, maar als je echt geen genoeg kunt krijgen, dan kun je vanaf nu terecht op ons Engelstalige weblog wat we nog een poosje bij willen gaan houden.

Tot snel!

Sander & Mariah

The end...

We zijn weer thuis! Hieronder een verslagje van de laatste week.
Na Sander's laatste dag op het werk hebben we de laatste spullen op een aanhanger gezet. 's Avonds hebben we bij vrienden gegeten en daar zijn we ook blijven slapen. Dit zijn Adam en Vanessa toen ze ons de volgende morgen vroeg uitzwaaiden.
De laatste dingen nog even goed vastbinden, en dan op naar Brisbane: bijna 1000 km in 1 dag!
Eenmaal aangekomen in Brisbane hebben we de spullen naar een kennis van Erik gebracht. Erik is de dominee van onze gemeente in Dordt. Hij verhuist met zijn gezin voor een paar jaar naar Australië, en zij hebben een deel van onze spullen overgekocht. Natuurlijk hebben we met z'n allen de wedstrijd Nederland-Denemarken gekeken!
Na drie dagen Brisbane hebben we dan Australië eindelijk verlaten. We vlogen naar Singapore waar we nog een nachtje zijn gebleven. Van daar uit door naar Amsterdam waar de familie op ons stond te wachten.
Wat geweldig om iedereen weer terug te zien! Het lijkt al snel of we nooit zijn weggeweest!

woensdag 9 juni 2010

Nog maar een week te gaan

Het huis is leeg, de koffers gepakt en er zijn nog maar een paar mensen over om afscheid van te nemen.

Sander had een groot afscheid op zijn werk:


Bregje heeft afscheid genomen van Bateau Bay Beach:






Van Marnie:


En Greg Somers:


En de Auto:

Afscheid in de kerk

En het grootste afscheid van allemaal, in de kerk. We hebben voorin de kerk verteld hoe we het de laatste 2,5 jaar ervaren hebben en wat we de komende tijd gaan doen.

Na de dienst kwamen een heleboel mensen persoonlijk afscheid nemen. Sommige met tranen in hun ogen. We gaan onze Australische familie heel erg missen.

Anna was het weekend bij ons om afscheid te nemen. We hebben een "slide night" gehouden met dia's uit Mongolië. ( Sander heeft Anna tien jaar geleden in Mongolië ontmoet )


Gister avond hadden we ons laatste afscheidsfeestje van de theologie cursus die we doen.