vrijdag 27 november 2009

Verjaardagsupdate

Hallo allemaal,

Om te beginnen willen we iedereen bedanken voor alle felicitaties via mail, brief, kaart, telefoon, Skype, Facebook, SMS, weblog en welk ander medium je maar kunt bedenken! Ook bedankt voor alle pakjes die we gehad hebben! We voelen ons er echt jarig door.

Dit jaar worden we dus allebei 30.

Wie had ooit gedacht dat we dat in Australië zouden gaan vieren? Omdat hier de zomer natuurlijk begonnen is, wilden we het graag vieren met een Barbecue buiten, iets wat we in Nederland nooit zouden kunnen. Helaas hebben we niet zoveel tuin bij ons nieuwe huis, dus hadden we iedereen vorige week uitgenodigd in een park bij de zee. Hier heb je -zoals in veel parken- gratis barbecues waar iedereen gebruik van kan maken. Wat we echter niet hadden voorzien, was dat er dit weekend een hittegolf over het land zou trekken. De temperatuur lag de hele dag boven de 4o graden! Ook stond er een forse wind, waardoor het leek of er continue een föhn op je stond (zelfs op het strand). Hierdoor waren er veel mensen die afzegden, vooral mensen met kleine kinderen. Achteraf gezien hadden we het misschien beter af kunnen blazen en het later nog eens proberen, maar ja. Hoe dan ook, na afloop hebben we allemaal een verfrissende duik genomen. Het is zeker een verjaardag die we nooit zullen vergeten!


Nu maar afwachten of er iets veranderd nu we 30 zijn...

Sander en Bregje

maandag 16 november 2009

Begin van de zomer

Afgelopen week hebben we weer afscheid genomen van vrienden. Sam en Leanne zijn met Nick naar de Bleu Mountains verhuisd.


De zomer is weer begonnen. Op zaterdag zijn we bij een bruiloft geweest van een stel uit de kerk. Ze zijn allebij afgelopen jaar tot geloof gekomen, gedoopt en nu getrouwd. Het was erg bijzonder om daar deel van te zijn.