woensdag 23 september 2009

Dust storm


Dat was een heel raar gezicht toen we wakker werden vanmorgen. De lucht was vol met stof uit een woestijn in de Northern Territory. De rode aarde gaf een oranje gloed. Ook bleef het nog tot een uur of tien half donker. Het leek alsof we heel dicht bij een bosbrandt zaten maar we roken geen rook. Sander had al eens een zandstorm meegemaakt dus hij wist meteen wat het was.


In de woonkamer was het donker met een oranje gloed.


Zo zag onze auto eruit nadat de lucht was opgeklaard.

zondag 20 september 2009

Eindelijk beroemd!


Nou ja, ik stond in de krant. Ze hadden mijn naam goed gespeld en meer kun je niet vragen. Het hele stuk ging eigenlijk over de andere kunstenaar in de foto. De rest van de groep was niet komen opdagen dus sta ik samen met Yianni op de foto. Hij is de leider van het Supa Art Project en hij heeft net een tentoonstelling gehad in Canada. Onder de foto staat dat ik naar Amerika ga. Als het in de krant staat zal het wel waar zijn toch?

Wat wel klopt is dat in oktober mee doe aan een groeps tentonstelling in Sydney. Ik ga er twee van mijn tekeningen laten zien.













www.BregjeMolenaar.nl

donderdag 10 september 2009

Sons of Korah concerten in Nederland!

Jawel, Sons of Korah komt naar Nederland!

Voor degenen die hen nog niet kennen, deze band komt uit Australiƫ en ze zetten de Psalmen op muziek. Anders dan bij het nederlandse 'Psalmen voor Nu' concept gebruiken ze de letterlijke NIV tekst. Wij hebben ze hier vorig jaar gezien en het was een bijzonder concert. Ze zijn ontzettend muzikaal, en hebben een heel eigen stijl. Sterallures kennen ze niet, na het concert kun je gewoon een praatje met ze maken!

Ze hebben eindelijk ontdekt dat de Psalmen in Nederland populair zijn (of heeft Nederland hen ontdekt?) Daarom toeren ze in Oktober door heel Nederland. Zo spelen ze met de Psalmen voor Nu band op 21 Okt in Houten. En ze sluiten de tour af op 24 Okt in Dordrecht, bij de Hoop (waar Bregje gewerkt heeft). Kun je niet naar een van deze twee concerten, kies dan een van de andere 5, waar Trinity in het voorpramma staat. Bregje heeft een aantal etsen geleverd voor hun laatste CD, en zijn ook muzikaal de moeite waard.

Kortom, ga ze zien en snuif een beetje Australiƫ!

Einde reclamebericht...
Sander